Кажуть, що Чай є Шлях (Дао). Бо то є щось таке, що визнавати ти навчаєшся через почуття, а не за вказівками на словах. Якщо людина зберігає стан тиші, то тільки тоді вона осягає властивий Чаю спокій”. — Лу Юй

Вас може здивувати, що Червоний чай є найпопулярнішою чайною групою на Заході. Як таке може бути, що більшість західних мешканців п’ють ці чаї, навіть ніколи не чувши про них? Елементарно! Під цією назвою тут їх просто не знають...

Ми впевнені, що багато хто з вас має деякі запитання про ҐАБА, адже більшість наших гостей зазвичай цікавляться ним. Ліндсі допоможе відповісти на декілька найчастіших питань, і тоді, можливо, ми всі нарешті вже розслабимося на нашій зустрічі...

Набагато глибше задоволення від чаїв ми отримуємо тоді, коли можемо відвідати місце, в якому вони народилися, і зустрітися з людиною, котра виготовила їх. Значну кількість наших чаїв створив неймовірний фермер, пан Юй Сан Хе. Цією статею Ден знайомить нас із ним через ту землю, з якою він пов’язаний, і через його дивовижний чай.

Значна кількість Чорних чаїв, що продовжують ферментуватися після свого виготовлення, містить ті чи инші види цвілі. І хоч інколи це трохи лякає західних шанувальників чаю, та відкидати їх зовсім немає ніякої необхідності - серед цих грибків є багато лікувальних, а деякі з них ще й підсолоджують сам настій. Мабуть, найрідкіснішими й найбажанішими є ті самі невловимі “Золоті квітки”, котрі можна зрідка побачити на Чорних чаях.

Лю Бао є справжнім Чорним чаєм, який виготовляють у Цан Ву, що в провінції Ґуансі. Сама назва “Лю Бао” дослівно перекладається як “Шість Замків” — можливо, це посилання на форти, які існували колись у тих краях у далекому минулому. В місцевих горах дуже багато глибоких ущелин, потічків та водоспадів, котрі цілий рік укриті туманами. Пухкі, родючі ґрунти, вологість і достатня кількість сонячного світла створюють в цьому регіоні чудові умови для вирощування чаю.