"Справжній Дун Дін Старого Майстра", що зростав у природніх умовах у несертифікованому органічному чайному саду

Цього місяця ми хочемо поділитися з вами дуже особливим чаєм. “Гірський Дощ” – так називається наш Дянь Хун, один з найкращих, які були в нас за останній час. “Дянь” (Dian) – місцева назва Юньнані, а “Хун” (Hong) означає червоний. Його глибока, сповнена життя енергія чудово укорінює.

Цей чай є одним з найкращих Шу Пуерів, виготовлених за “Ери Оновлення”! Перед тим як листя-сирець (maocha) піддали штучному ферментуванню в буртах, його декілька років витримували. А після пресування чай відлежувався далі задля поглиблення Ці та пом’якшення наслідків штучного ферментування. То є справжній “Внутрішній Шлях”.

Ми вже звикли називати цей чай «Піднесенням». Він є нашою незмінною любов’ю, саме тим чаєм, з яким мандрівники, що зупиняються в нас у Центрі, повертаються додому. Ви могли би назвати його нашою візитівкою, адже ми використовуємо його, коли знайомимо нових чайних подорожніх зі Шляхом, і це стає для них першим дороговказом на Ньому.

"Спокійна Дрімота", органічно сертифікований ҐАБА чай з Великого відкритого листя з чайних садів "Шанування Великої Природи" (Respect Great Nature) від пана Юй Сань Хе, округа Пінь Лінь, Тайвань

Тайваньський Улун з округи Наньтоу "Традиційного Середнього Обсмаження на Вугіллі" від Майстра Цая