2016 09NostalgiaSmallНаш Чай місяця був висушений і вижарений паном Цаєм достоту вправно. Сильніше окислення та прожарка надають йому божественних горіхово-абрикосових ноток. Це ще раз доводить, що кожна стадія в обробці чаю повинна підкреслювати найкраще в ньому, не лишаючи по собі жодного сліду, чи, инакше кажучи, прожарювання не має надавати печеного присмаку.

ForestSong small“Лісова Пісня” (Сень Чжі ҐаSen Zhi Ga) — дивовижний Шен Пуер. Дерева, з яких він походить, зростають у екораціональних садах, що є чудовим компромісом до плантаційного вирощування у зростаючих чайних потребах Світу. Сам по собі район Великої Снігової гори зі своїми тропічними лісами й вкритими снігами верхівками має надзвичайну енергетику. Відкритість тих гір позначається на їхніх чаях. Якщо ви поп’єте їх, то збагнете це — вони мають сильну розкриваючу властивість.

Daughteroftheforest 4smallХоч Юньнань і відоміша в наші дні через свої Пуери, та вона завжди так само була і реґіоном червоних чаїв і виробляла їх стільки ж, а можливо і більше, ніж инші райони за декілька десятиліть. Насправді підвищення популярності Пуеру відбулося не так давно, і ще п’ятнадцять років тому в Юньнані за кількістю було значно більше Червоного чаю.

OrdinaryTreasure6smallКожні п’ять-сім років для Пуеру в процесі його зістарювання настає переломний момент. Наш млинець зберігався швидш за все в сухому середовищі, тому для нього, в такому юнацькому віці, другий перехід тільки-но відбувся.

MrXie12

“Той, що поринає в Потік” — сильний, з глибокою Ці і насиченим ароматом настою. Із такого поєднання сорту куща (“Весна чотирьох сезонів”, Сі Цзі Чунь) і процесу обробки вийшов збадьорливий, простий і чистий зелений чай. То буде чудовий спосіб виголосити хвалу Весні!

2016 04MoonlightWhite 3

“Білина Місячного Сяйва (Yue Guang Bai)” є унікальним Білим чаєм, що знаходиться десь між Білими й Червоними, в залежності від того, як довго його підв’ялювали фермери, і скільки тривав термін його зістарювання після сушки.